Gecede 3 ton ciğer tüketiliyor

Şanlıurfa’da, iftar ile sahur arasında günlük ortalama 3 ton ciğer kebabı tüketiliyor. Yemek kültürü ve lezzetleriyle adından söz ettiren kentte, ramazan ayında ciğer tüketimi diğer aylara göre artış gösteriyor. İftar vaktinden sahura kadar, kentin neredeyse her köşesine kurulan seyyar tezgahlarda dumanlar yükseliyor. Fiyatı 10 ila 15 lira arasında değişen lezzet bol soğan, salata ve ayran […]

Eklenme: 15 Haziran 2016 - 09:42 / Son Güncelleme: 15 Haziran 2016 - 9:42 / Editör: Begüm Çelik

Şanlıurfa’da, iftar ile sahur arasında günlük ortalama 3 ton ciğer kebabı tüketiliyor. Yemek kültürü ve lezzetleriyle adından söz ettiren kentte, ramazan ayında ciğer tüketimi diğer aylara göre artış gösteriyor. İftar vaktinden sahura kadar, kentin neredeyse her köşesine kurulan seyyar tezgahlarda dumanlar yükseliyor. Fiyatı 10 ila 15 lira arasında değişen lezzet bol soğan, salata ve ayran eşliğinde servis ediliyor.

AA